De mooiste harde vloeren

Bij het samenstellen van een nieuw interieur hoort ook het uitzoeken van harde vloeren. Dit kan echter een flinke uitdaging zijn. Iedere ruimte is anders, en niet elk materiaal werkt overal even goed. Bovendien moeten de gekozen harde vloeren ook nog eens functioneel zijn en praktische voordelen hebben. Het belangrijkste is echter dat de stijl en de kleuren die u kiest echt bij u passen. Het interieur moet immers een goede afspiegeling zijn van wie u bent en wat u uit wilt stralen.

Wat kan Daniels & de Kroon voor u betekenen?

Bent u bezig met het aanpassen van uw interieur? Dan wilt u dit natuurlijk compleet maken met mooie vloeren en gordijnen. Daniels & de Kroon stoffering kan u adviseren bij het maken van uw keuze. Wij weten precies wat de voor -en nadelen zijn van allerlei harde vloeren en welke opties zouden passen in uw interieur. Uiteraard letten wij ook op functionaliteit en kleurkeuze.

Onze werkwijze

Wij vinden het belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Daarom komt u niet bij ons, maar wij bij u thuis. Daar bespreken we samen uw wensen met betrekking tot harde vloeren. Denk daarbij aan uw voorkeuren voor kwaliteit, materialen en kleuren. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag en presenteren wij ons voorstel tijdens een tweede afspraak bij u thuis. Uiteraard illustreren wij onze ideeën met stalen en voorbeelden. Spreekt ons voorstel u aan? Dan maken wij een offerte. Wilt u wijzigingen aanbrengen? Dan gaan we opnieuw aan het werk, net zo lang tot u helemaal tevreden bent. Onze werkwijze heeft drie belangrijke voordelen:

 

  • Door uw eigen omgeving te bekijken kunnen wij u optimaal adviseren.
  • Bij u thuis kunnen we alles meteen professioneel opmeten.
  • Dankzij de lage overheadkosten kunnen we u een betere prijs geven.