Kies voor praktische én sfeervolle jaloezieën

Bent u op zoek naar nieuwe jaloezieën voor uw woning? Dan heeft u volop keus. Jaloezieën zijn namelijk beschikbaar in vele soorten, maten en uitvoeringen. Het grote voordeel hiervan is dat er altijd iets is wat past bij uw stijl, smaak en interieur. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

De breedte en het materiaal

Het eerste wat u moet bepalen is de breedte van de jaloezieën. Ze zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende maten: 16mm, 25mm, 50mm en 70mm. Het is belangrijk om de juiste afmetingen te kiezen omdat ze bepalend zijn voor de uitstraling van uw woning. Smallere jaloezieën ogen bijvoorbeeld wat meer verfijnd en klassiek terwijl de grotere exemplaren een wat meer eigenzinnige uitstraling hebben. Jaloezieën zijn leverbaar in verschillende materialen: hout, aluminium, PVC en stof. De keuze voor een materiaal kunt u het beste af laten hangen van de sfeer in uw interieur. Zo doen aluminium en PVC het goed in een industriële stijl terwijl hout en stof juist heel goed passen in een vintage stijl/ interieur.

Laat u adviseren door Daniels & de Kroon stoffering

Welke jaloezieën u ook kiest, ze zijn bepalend voor de uitstraling voor uw woning. Het is daarom erg belangrijk om iets te kiezen dat past bij uw smaak en de rest van uw interieur. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Laat u dan adviseren door Daniels & Kroon stoffering. Wij komen graag bij u langs om uw wensen door te spreken en te kijken naar de mogelijkheden voor uw woning.