Multifunctionele kunststofvloeren in uw woning

Heeft u wel eens gedacht aan kunststofvloeren in uw woning? Tot voor kort lagen dit soort vloeren vooral in scholen, kantoren en fabrieken. Dit komt omdat kunststofvloeren oersterk zijn, eenvoudig in onderhoud en in vrijwel elke omgeving toegepast kunnen worden. De laatste tijd kiezen ook particulieren steeds vaker voor kunststofvloeren. Wellicht vraagt u zich af wat u nu eigenlijk voor moet stellen bij kunststofvloeren. In dit artikel leggen wij u precies uit dit materiaal inhoudt en wat de voordelen zijn.

Wat is een kunststofvloer?

‘Kunststof’ is een overkoepelende term voor vloeren die een bepaalde kunststof bevatten. Denk bijvoorbeeld aan epoxy of polyurethaan. Kunststofvloeren worden aangebracht door middel van gieten, coaten of met behulp van een troffel. Wat ze echter gemeenschappelijk hebben is dat kunststofvloeren altijd laag voor laag worden opgebouwd. Het grote voordeel hiervan is dat het resultaat altijd strak en volkomen naadloos is.

De voordelen

Onze vloeren zijn leverbaar in alle denkbare kleuren, dessins en afwerkingen. Er is dus gegarandeerd altijd een vloer die past in uw interieurstijl. Er zijn echter meer voordelen, hieronder hebben wij ze voor u op een rijtje gezet:

  •         Ze zijn naadloos en vochtwerend.
  •         Een vloer van kunststof is makkelijk te onderhouden.
  •         Kunststof is slijtvast en duurzaam.

Een kunststof vloer in uw woning?

Wilt u weten of kunststofvloeren geschikt zijn voor uw woning? Neem dan eens contact op met Daniels & de Kroon stoffering. Wij helpen u graag met een goed onderbouwd advies en denken met u mee.