De 3 voordelen van PVC vloeren

Bent u bezig met het uitzoeken van een nieuw interieur en twijfelt u nog tussen PVC vloeren en laminaatvloeren? Dan staat u voor een moeilijke beslissing. Elk type vloer heeft voor -en nadelen. En denk ook eens aan uw levensstijl. Met kinderen of huisdieren moet een vloer aan andere eisen voldoen dan wanneer u alleen of samen met een partner woont. Het mag duidelijk zijn: het uitkiezen van een vloer kan een hele uitdaging zijn. We helpen u echter graag op weg door eens stil te staan bij de 3 voordelen van PVC vloeren ten opzichte van laminaat vloeren:

  •         Ze zijn geluiddempend en brengen meer rust in de woning.
  •         Ze voelen warm en comfortabel aan.
  •         Ze zijn duurzaam en eenvoudig in onderhoud.

Ze zijn geluiddempend en brengen meer rust in de woning

Laminaatvloeren zijn niet bepaald geluidsarm. PVC vloeren hebben daarentegen de eigenschap om al het geluid enigszins te dempen. Hierdoor wordt de woning stiller en zullen ook de buren minder snel klagen over geluidsoverlast.

Ze voelen warm en comfortabel aan

Laminaatvloeren zijn prachtig, maar voelen vaak koud aan. PVC vloeren voelen juist warmer aan en u heeft geen last van optrekkende kou langs uw benen. Vooral in de winter zijn deze vloeren dus heel aangenaam.

Ze zijn duurzaam en eenvoudig in onderhoud

 

PVC vloeren zijn enorm slijtvast en daardoor ook heel duurzaam. Laminaatvloeren slijten sneller en zijn bovendien slecht bestand tegen vocht. Een vloer van PVC kan goed tegen vocht en is hierdoor ook heel eenvoudig in onderhoud.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan eens contact op met Daniels & de Kroon stoffering. Wij kunnen u alles vertellen over de verschillende opties en u een goed advies geven.