Waarom wij

Daniels & de Kroon stoffering houdt van mooie eigentijdse en klassieke interieurs. Het is onze taak hier de passende vloeren en gordijnen bij te vinden. Voor onze inspiratie blijven wij altijd op de hoogte van de laatste trends en durven wij ook zeker out of the box te denken, mocht dit bij u passen.

Door jarenlange ervaring hebben wij al heel wat interieurs voorbij zien komen. Hierdoor hebben wij een eigen visie op interieur kunnen ontwikkelen, en juist deze kennis en ervaring zouden wij graag met u willen delen.

Een interieur is heel persoonlijk. Er zijn veel verschillende stijlen en het moet vaak ook nog functioneel zijn. Het is onze uitdaging te ontdekken welke stijl bij u past. Dit doen wij door samen met u in gesprek te gaan over de voor- en nadelen van verschillende producten. Zo komen we vaak tot een weloverwogen keuze. Ook de kleur van een product is van groot belang bij het maken van de juiste keuze.

Ook hierin kunnen wij u adviseren. Door een kleuren palet samen te stellen van wand, meubelstof, vloer en gordijnen kunnen we u hierin een weloverwogen keuze laten maken, een keuze waarvan u jaren kan gaan genieten.

Daniels & de Kroon stoffering streeft altijd naar perfectie, wij zullen er alles aan doen u een goed besluit te laten nemen waar beide partijen volledig achter kunnen staan. Alleen dan geloven wij in een top resultaat.